AKSARAY / MERKEZ - İbrahim Ethem Baysal İlkokulu

İbrahim Ethem Baysal İlkokulu

Adres
İBRAHİM ETHEM BAYSAL İLK OKULU YEŞİLOVA BELDESİ KÖSELİ MAH. KURTULUŞ Sk. NO.18/1 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
DERS BAŞLAMA : 09:00 DERS BİTİŞ: 14:40
STOKERLİ KAZANLI KALORİFER
Ulaşım
Ulaşım, Belediye Servis aracı veya öğretmenlerin kişisel araçları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yeşilova,Aksaray iline bağlı bir belediyedir.Köseli,Parabaşlı ve Alasakallı olmak üzere üç mahallesi vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 18 km uzaklıktadır. Okulumuz sınıflarında 2024 Yılı Ocak ayından İtibaren AKILLI TAHTA Faal olarak Kullanılmaktadır.