AKSARAY / MERKEZ - İbrahim Ethem Baysal İlkokulu

KÜLTÜR GEZİSİ KAPSAMINDA YEŞİLOVA ACEM HÖYÜK GEZİSİNDEN KARELER

Mrt

Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Ock

Okulumuz da Akıllı Tahtalarımızı Kullanmaya Başladık. Allahım Devletimize zeval vermesin. Artık Dersler daha zevkli işleniyor.görerek-yaşayarak anlatmak,anlamak bir başka güzel.

Ağu

ÇALIŞMANIN BAHANESİ OLMAZ.  HİZMETLER AŞK VE ŞEVKLE YAPILIR. BUNUDA VATANINA AŞIK OLANLAR YAPARLAR.

Ağu

Okulumuzun İç- Dış Boya işlerinde Gayret ve Yardımlarını Esirgemeyen Tüm Yeşilova Halkına  Teşekkür Ederiz

Mrt

Okulumuza Takılacak Olan Akıllı Tahtalarımızın Alt yapı Yapım işlemleri bitmiş olup, Akıllı Tahtalarımızı Kullanacağımız Günü Bekliyoruz.  Hayırlı olması Dileklerimizle.

Mrt

Okulumuz Lavobalarının yapımında emeklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği Üyelerimize ve  tüm Velilerimize teşekkürlerimizi Sunarız.

Mrt

Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okul Aile Birliğimiz İş birliğinde Yaptırılan  Kalorifer Kazan Dairemiz Hayırlı olsun derken sayın Milli Eğitim Müdürümüze ve emeği geçen tüm Velilerimize de şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Okul Aile Birliğimiz tarafından velilerimizin de üstün gayretleri ile Anasınıfımıza  öğrenci dolaplarımız  Hayırlı olsun derken  Emeği geçen tüm Velilerimize Teşekkürlerimizi sunarız.